SPORT 2 martie 2018

Meciuri amânate la Liga I

de Covasna Media | 567 vizualizări

Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea meciurilor din prima etapă a play-off-ului respectiv play-out-ului din Liga I. Motivul acestei decizii îl reprezintă condițiile meteorologice nefavorabile, fapt care a condus la starea impracticabilă a terenurilor, dar și a drumurilor, în mare parte din țară. Ninsoarea viscolită și gerul năprasnic au fost, așadar, bariere imposibil de învins de către fotbaliști.

Astfel, această etapă de debut în cea de-a doua parte a campionatului s-a amânat cu o săptămână. Deja se cunoaște în detaliu și programul primelor două etape pentru Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Echipa noastră va debuta în play-out sâmbătă, 10 martie, pe terenul celor de la Concordia Chiajna, meciul fiind programat de la ora 18:00.

Al doilea meci al băieților noștri, cu FC Voluntari, va avea loc pe 19 martie, la Ploiești, pe Stadionul „Ilie Oană”, cu începere de la 20:45.   

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a beneficiat de rotunjire favorabilă, așa că pornește cu un total de 10 puncte în bătălia pentru evitarea retrogradării.

Pe de altă parte, Federația Română de Fotbal a certificat amânarea primei etape în Liga a III-a. Ca atare, jocul pe care, în Seria I, ar fi trebuit la finele acestei săptămâni să îl dispute KSE Tg. Secuiesc la Roman, s-a amânat pentru data de 28 martie, când va avea loc runda restantă intermediară. Liga a III-a va începe în 9–10 martie, direct cu etapa a doua a returului competițional.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.