SPORT 21 decembrie 2018

Marko Simonovski în echipa etapei

de Covasna Media | 1214 vizualizări

După dubla de la Călărași, atacantul Marko Simonovski a fost inclus în echipa ideală a etapei a 20-a a Ligii I la fotbal. Iată cum arată aceasta.

LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 20-a în Liga 1 Betano.

PORTAR

Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 31 de ani / 15 jocuri) - Dă siguranţă echipei prin intervenţiile sale şi prin modul cum dirijează defensiva, cea mai bună din Liga 1 Betano.

FUNDAŞI

Claudiu Belu Iordache (Astra / 25 de ani / 16 jocuri) - A marcat pentru a doua oară în acest sezon şi a salvat un punct pentru giurgiuveni. A ajuns la 133 de meciuri în Liga 1, fiind printre cei mai experimentaţi din lotul astralilor.

Ionuţ Stoica (FC Hermannstadt / 30 de ani / 12 jocuri) - Fundaşul sibienilor a făcut un meci mare. Pe lângă jocul defensiv fără greşeală, a şi marcat un gol, primul din contul său în Liga 1 Betano.

Daniel Tătar (FC Hermannstadt / 31 de ani / 18 jocuri) - A fost cel mai bun jucător din derby-ul Sibiului. A marcat un gol, al treilea în ediţia curentăşi i-a pasat decisiv lui Stoica. A dominat flancul stâng.

MIJLOCAŞI

Abdel Omrani (CFR Cluj / 25 de ani / 17 jocuri) - Este un jucător cu gleznă fină, capabil oricând să scoată mai mulţi adversari din joc prin dribling sau prin devieri subtile. A strâns în ediţia curentă cinci goluri şi tot atâtea pase de gol.

Dylan Flores (Poli Iaşi / 25 de ani / 18 jocuri) - Internaţionalul costarican este cel mai în formă jucător al moldovenilor din primele 20 de etape, interval în care a marcat de șase ori şi a reuşit patru pase decisive.

Lucian Filip (FCSB / 28 de ani / 16 jocuri) - A înscris pentru a doua rundă la rând. A recuperat multe mingi la centrul terenului şi făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv.

Moussa Sanoh (Poli Iaşi / 23 de ani / 11 jocuri) - A devenit o prezenţă tot mai des întâlnită în primul unsprezece. A contribuit cu două goluri la meciul cu cele mai multe reuşite izbutite de o grupare din Iaşi pe teren advers în Liga 1.

ATACANŢI

Andrei Cristea (Poli Iaşi / 34 de ani / 18 jocuri) - Este performerul etapei, asta deoarece a marcat de două ori şi a ajuns la 100 de reuşite în Liga 1, o performanţă realizată în istoria principalei competiţii interne doar de alţi 38 de jucători.

Mattia Montini (Dinamo / 26 de ani / 5 jocuri) - A avut o evoluţie fantastică! A reuşit o triplă prin care bucureştenii s-au impus categoric în derby-ul etapei. Primul dintre cele trei goluri candidează cu şanse mari la cel mai frumos din etapă.

Marko Simonovski (Sepsi OSK / 26 de ani / 17 jocuri) - Victoria de la Călăraşi i se datorează în mare măsură, asta deoarece a pasat decisiv la prima reuşită izbutită de covăsneni, apoi a înscris de două ori. În total, în 2018 şi-a trecut în cont șapte goluri şi patru assisturi.

ANTRENORUL ETAPEI

Mircea Rednic (Dinamo / 56 ani) - A pregătit excelent derby-ul rundei, blocându-i perfect pe cei mai buni jucători ofensivi din tabăra adversă. Graţie acestui succes, Dinamo speră din nou la un loc în play-off.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.