SPORT 16 februarie 2022

Marius Ștefănescu, în echipa etapei a 26-a

de Covasna Media | 946 vizualizări

În etapa a 26-a din Liga 1, Sepsi OSK a remizat în partida disputată la Mioveni cu Rapid, jucătorul covăsnenilor, Marius Ștefănescu, fiind însă remarcat de Liga Profesionistă de Fotbal care l-a nominalizat în echipa ideală a rundei.

Rezultatul de egalitate, 1-1, consemnat la Mioveni a îndepărtat-o pe Sepsi OSK de zona Play-Off-ului, chiar dacă până la finalul sezonului regulat se mai pot schimba multe. Elevii lui Cristiano Bergodi au avut meciul în mână, superioritate numerică încă din minutul 33, dar Alexandru Ioniță s-a opus victoriei alb-roșilor cu un gol venit dramatic, în al doilea minut al prelungirilor.

În ciuda rezultatului, Marius Ștefănescu s-a remarcat, pofta sa de joc dovedind-o și în partida anterioară cu Gaz Metan Mediaș. De această dată evoluția lui, încununată cu golul care a deschis scorul, a fost remarcată și de Liga Profesionistă de Fotbal, cea care alcătuiește echipa ideală a fiecărei etape, de această dată printre componenți regăsindu-se și Marius Ștefănescu. Alegerea sa a fost motivată astfel: „Este unul dintre cei mai buni jucători din lotul covăsnenilor din ediţia curentă, cea în care a marcat pentru a patra oară.”

Pentru Sepsi OSK urmează două partide dificile, în deplasare la FC Voluntari, sâmbătă, 19 februarie, de la ora 17:00, apoi, pe 26 februarie, la Sfântu Gheorghe cu campioana en-titre CFR Cluj.

Marius Raczek 

Sursa foto: sepsiosk.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.