SPORT 19 iulie 2015

Maria Raluca Artene, vicecampioană națională la înot

de Covasna Media | 886 vizualizări

În perioada 16-19 iulie la bazinul olimpic „Lia Manoliu” în aer liber din București s-a desfășurat Campionatul Național de Cadeți, etapa finală. La această competiție au participat doar sportivii calificați de la campionatele regionale, astfel s-au reunit la start 444 de sportivi de la 69 de cluburi din țară.

Asociația Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe a fost reprezentată prin cadeții Maria Raluca Artene, Barabás András, Tuzson Gellért, Gyenge Attila și Luffy Ákos.

Maria Raluca Artene a obținut titlul de vicecampioană națională în proba de 100m spate înregistrând timpul 1’11’’77, dar și o performanță remarcabilă în proba 200m spate cu timpul 2’36’’97, clasând-o pe locul IV.

Rezultatele sunt mai mult decât mulțumitoare, sportiva Maria Raluca Artene își menține poziția în topul național, timpii obținuți fiind noi recorduri personale, însemnând un progres. De menționat sunt și ceilalți cadeți, care aflați pentru prima dată la un campionat național au dat dovadă de ambiție și curaj obținând de asemenea cei mai buni timpi ai lor, a declarat antrenorul senior CSG, Ciprian Grosu.

Pe această cale, Asociația Club Sportiv mulțumeşte părinților și Consiliului Județean Covasna pentru sprijinul acordat.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.