SPORT 7 martie 2018

Luptători remarcați la Câmpulung Muscel

de Covasna Media | 950 vizualizări

La finele săptămânii trecute, la Câmpulung Muscel, în județul Argeș, a avut loc etapa de calificare la Campionatele Naționale de lupte libere și greco-romane, pentru juniori I, sub 20 de ani. Maestrul Mátéfyi Árpád, de la CSM Sf. Gheorghe, s-a prezentat pe saltelele muscelene cu doi sportivi. Orbán Norbert a câștigat toate partidele în limitele categoriei de greutate de 61 de kilograme, el anunțându-se un pretendent cu reale șanse la cucerirea unei medalii, la etapa finală.

La aceeași competiție a fost prezent și Mircea Păduraru, care însă nu a înregistrat în clasament, la categoria de greutate de 46 de kilograme. El este însă mai mic de vârstă, concurând la cadeți.

Secția de lupte a CSM Sf. Gheorghe se pregătește acum de o nouă plecare, la Zalău, acolo unde se va desfășura, în week-end, etapa de calificare pentru Campionatele Naționale de cadeți sub 17 ani.

Tot de la lupte am cules și informația că Incze Krista și Adina Popescu vor pleca în Japonia, pentru un stagiu centralizat, începând cu 15 martie.   

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.