SPORT 10 martie 2021

Lucrările de acoperire a terenurilor de tenis de lângă Sepsi Arena, aproape finalizate

de Daniela Luca | 739 vizualizări

Nu mai e mult până când pasionații de tenis din Sfântu Gheorghe vor putea să joace în interior, pe cele două terenuri acoperite de lângă Sepsi Arena, anunță municipalitatea. Termenul de predare a lucrărilor la cele două terenuri a fost începutul acestui an, însă executanții au mai avut nevoie de timp ca să poată finaliza investiția. 

„Lucrările de acoperire a două dintre cele patru terenuri de tenis de la Arena Sepsi se apropie de final. Terenurile acoperite au lumini și încălzire, dar și vestiare pentru doritorii de mișcare”, transmite Primăria Sfântu Gheorghe. 

Deși planul inițial a fost ca iubitorii acestui sport să poată juca înăuntru deja la începutul acestui an, fără să mai fie nevoiți să se deplaseze în orașele apropiate, termenul de predare a lucrărilor la cele două terenuri fost însă amânat cu cel puțin o lună. Când se vor inaugura, cel mai probabil, tenisul va putea fi practicat în aer liber, însă terenurile acoperite sunt o soluție bună în caz de vreme rea, ne-au spus la începutul lunii reprezentanții Sepsi ReKreativ. 

Construcția se realizează pe structură metalică și este acoperită cu prelată tip cort, iar sistemul de încălzire va fi unul inovativ. 

Pe lângă acoperirea celor două terenuri de tenis cu prelată tip cort pe structură metalică, proiectul prevede construirea instalației de iluminat, dar și a unei anexe cu vestiare, grupuri sanitare și bufet. Valoarea estimată a investiției este de 1,6 milioane de lei, bani din bugetul local.

Reprezentații Sepsi ReKreativ au precizat totodată că terenurile acoperite implică și cheltuieli mai mari, astfel că prețul pentru închirierea terenului va fi de 55 de lei pe oră. Pentru terenurile neacoperite prețul va rămâne neschimbat – 25 de lei pentru cei care vin să joace de luni până vineri, între orele 7:00 – 11:00, 17:00 – 21:00 sau sâmbătă și duminică. Prețul pentru cei care rezervă un teren în timpul săptămânii, între 11:00 și 17:00, va fi în continuare de 20 de lei pe oră.

Sursă foto: Vargyasi Levente

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.