SPORT 5 mai 2021

La Sfântu Gheorghe vine Universitatea Craiova

de Covasna Media | 576 vizualizări

Seria jocurilor la un interval de trei zile continuă în Liga 1. Astăzi, cu începere de la ora 19:00, Sepsi OSK va întâlni, la Sfântu Gheorghe, pe Universitatea Craiova, în etapa a 6-a din Play-Off-ul Ligii 1.

Față în față se vor afla două echipe vecine de clasament care au în comun faptul că ambele au pierdut etapa trecută partidele disputate în deplasare. Pentru Sepsi OSK înfrângerea de la Botoșani a însemnat mai mult decât cele trei puncte puse în joc, echipa moldavă venind astfel la doar două puncte în spatele alb-roșilor. Și Craiova poate spune același lucru, un succes cu Academica Clinceni ar fi poziționat-o acum pe treapta secundă a clasamentului Ligii 1.

Știind toate acestea, partida de la Sfântu Gheorghe se anunță una extrem de interesantă și disputată, ambele echipe având ca obiectiv victoria. Sepsi OSK este nevoită să-și consolideze poziția a treia, mai ales că pe FC Botoșani o așteaptă o partidă foarte grea, pe teren propriu, cu FCSB. Și Universitatea Craiova are nevoie de puncte, având în vedere că mai sunt cinci etape până la final, oltenii mai pot spera la un loc mai sus de poziția a treia.

Până în prezent Sepsi OSK și Universitatea Craiova s-au întâlnit de 11 ori, trei victorii revenind echipei noastre, cinci craiovenilor, de trei ori consemnându-se egalitatea. În acest sezon au fost trei partide, una câștigată de Universitatea Craiova chiar la Sfântu Gheorghe, celelalte două s-a terminat la egalitate cu un scor alb, 0-0.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.