SPORT 1 iulie 2022

ISU Covasna, campioană națională între echipele de fotbal ale inspectoratelor din țară

de Covasna Media | 1939 vizualizări

În perioada 28-30 iunie a.c., în municipiul Sfântu Gheorghe, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului de minifotbal „Cupa ASPR” – ediţia 2022.

La această competiţie, organizată de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România (#ASPR), au participat echipele reprezentative ale unităţilor subordonate IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgență, România din 16 judeţe.

Astfel, pentru titlul de campioană naţională a pompierilor la minifotbal, în cadrul competiţiei s-au întrecut echipele reprezentative ale inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă din: Botoşani, Călărași, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Prahova, Sălaj, Sibiu , Timis, Tulcea și Vaslui.

Clasamentul finalistelor de la Sfântu Gheorghe a fost următorul:

locul 1 - ISU Covasna;

locul 2 - ISU SIBIU

locul 3 - ISU Maramures;

locul 4 - ISU Mureș.

Titlul de „Cel mai bun portar al turneului” a fost câstigat de Sava Alexandru, goalkeeper-ul colegilor din Maramureș, cele mai multe goluri au fost marcate de Cazacu Nicolae, jucătorul tulcean a terminat turneu cu 9 reușite, iar titlul de „Cel mai bun jucător al turneului” i-a revenit pompierului covăsnean, Buciuman Ovidiu.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează anual, iar obiectivele principale ale competiţiei sportive sunt: promovarea modului sănătos de viaţă, dezvoltarea aptitudinilor fizice ale militarilor şi dezvoltarea spiritului de echipă.

Meciurile din cadrul campionatului s-au desfăşurat pe terenurile bazei sportive ale echipei de fotbal Sepsi OSK, cărora le mulțumim pentru sprijinul acordat!

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.