SPORT 13 mai 2010

Învinsă de ICIM Arad pe teren propriu, Sepsi BC joacă doar pentru medaliile de bronz

de Covasna Media | 758 vizualizări
Cu Vass Ildiko nerefăcută după lovitura primită fără balon în meciul de la Arad, fetele de la SEPSI BC au jucat moale şi neconvingător partida decisivă a semifinalei cu ICIM, părăsind terenul învinse la scor, 61-77. Practic, exceptând publicul senzaţional din sala din Târgu-Secuiesc, sosit în cea mai mare parte de la Sfântu-Gheorghe, nimic nu a funcţionat bine în partida de marţi seara. Ne-am apărat slab şi fără vlagă, astfel încât

Cu Vass Ildiko nerefăcută după lovitura primită fără balon în meciul de la Arad, fetele de la SEPSI BC au jucat moale şi neconvingător partida decisivă a semifinalei cu ICIM, părăsind terenul învinse la scor, 61-77. Practic, exceptând publicul senzaţional din sala din Târgu-Secuiesc, sosit în cea mai mare parte de la Sfântu-Gheorghe, nimic nu a funcţionat bine în partida de marţi seara. Ne-am apărat slab şi fără vlagă, astfel încât jucătoarele arădence au înscris din aproape toate poziţiile, iar în atac ne-am pripit adesea, cele 3 aruncări de 3 puncte reuşite din cele 25 de încercări arătând destul de clar situaţia din teren. Este greu să remarci pe cineva după un asemenea meci, chiar dacă au trecute în foaia de joc atât puncte, cât şi recuperări, toate au jucat sub nivelul cu care ne obişnuiseră un sezon întreg.

Cu acelaşi gust amar pe care-l exprimam şi după meciul de la Arad, unde este din ce în ce mai evident că am pierdut calificarea în finală, în urma “loviturii sub centură” aplicate de Graham lui Vass Ildiko, închei totuşi într-o manieră optimistă, cu speranţa că din eşecuri bine digerate se pot pune bazele viitoarelor succese. Dacă nu din alt motiv, măcar din respect pentru finanţatori, pentru parteneri şi sponsori, dar mai ales pentru miile de suporteri care au fost alături de această echipă şi care nu au părăsit-o în momentele grele prin care a trecut în acest sezon, şi care ştiu şi înţeleg că SEPSI BC este mai mult decât o echipă, este mai mult decât sport, este o stare de spirit a întregii comunităţi, este un fenomen!

Foarte rapid sunt programate jocurile pentru locul III, unde formaţia noastră va întâlni CSM Satu Mare, primul meci vineri 14 mai la Sfântu-Gheorghe, meciul al doilea pe 18 la Satu Mare şi, dacă va mai fi cazul, pe 21 mai din nou la Sfântu-Gheorghe, iar finala campionatului se va desfăşura pe principiul cel mai bun din 5 meciuri între MCM Târgovişte şi ICIM Arad.

Mădălin Guruianu

PR Manager SEPSI BC

Sursa foto: SepsiBC.ro

Teme articol: baschet Sepsi BC ICIM Arad
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Vali, 13 mai 2010
Hai Fetelor! Locul 3 e al nostru! Oricum, pentru noi voi sunteti campioane!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.