SPORT 14 martie 2018

Interes uriaș pentru meciul cu FC Voluntari! Peste 3000 de bilete vândute în prima zi

de Covasna Media | 735 vizualizări

Faptul că Sepsi OSK Sf. Gheorghe va juca meciurile de pe teren propriu, în Liga I, pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, a suscitat un interes uriaș în rândul comunității locale covăsnene.

De exemplu, ieri, când s-a anunțat că se vor pune biletele de intrare la meci în vânzare, cu o oră înainte de deschidere, deja se formaseră cozi compuse din zeci de persoane. Doritorii să achiziționeze un tichet pentru meciul Sepsi OSK - FC Voluntari au fost foarte matinali, în dorința de a-și asigura prezența în tribune, la acest eveniment istoric pentru sportul din județul Covasna.

Până la ora 17.00, în prima zi de vânzare a biletelor, se vânduseră 3100 de tichete. Conform acestei statistici, se estimează că stadionul va fi plin, iar meciul cu FC Voluntari se va juca, folosind o expresie șablon, cu casa închisă.

Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe are 4500 de locuri capacitate pentru public, 10% din locuri urmând a rămâne neocupate, din rațiuni de siguranță, stipulate în regulamente.

Cele de mai sus ne fac să credem că publicul va fi, cu siguranță, un al 12-lea jucător al celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, nu doar la meciul cu FC Voluntari, ci la toate celelalte partide de acum încolo.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.