SPORT 26 martie 2018

Înscrieri la „Ştafeta Centenarului” organizată de Ziua Jandarmeriei Române

de Covasna Media | 706 vizualizări

În cadrul manifestărilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Jandarmeriei Române – 3 Aprilie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Covasna organizează „Ştafeta Centenarului” în data de 30 martie a.c., cu începere de la ora 12.00.

Competiţia va consta în: alergare uşoară, mers pe bicicletă, mers pe role, aproximativ  30 – 60 de minute câte un participant va desfăşura proba la care s-a înscris. Aceste probe se vor desfăşura în jurul Parcului Central „ Elisabeta” din municipiul Sfântu Gheorghe iar punctul de plecare / sosire va fi aleea de deasupra parcului, în dreptul Bibliotecii Judeţene. Ştafeta va dura 24 de ore, astfel se va încheia în data de 31 martie a.c., ora 12.00.

La această competiţie se pot înscrie atât angajaţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna cât şi cetăţeni care doresc să participe la probele menţionate mai sus. Participanţii se vor prezenta la punctul de plecare cu cel puţin 20 de minute înainte de ora programată pentru fiecare participant, pentru a avea timpul necesar de încălzire şi luarea la cunoştinţă a instructajului cu privire la regulile stabilite.

Pentru înscrieri şi relaţii suplimentare, vă rugăm să-l contactaţi pe plutonierul adjutant Mocanu Valentin, tel. 0756 – 197364.

Vă aşteptăm !

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.