SPORT 6 mai 2015

Înscrieri la o nouă ediție a concursului „Eu înot”

de Covasna Media | 625 vizualizări

Până pe 9 mai, cluburile sportive se mai pot înscrie la competiția „Eu înot”, organizată la Sfântu Gheorghe de către Asociația Club Sportiv Ciprian (CSG).

Competiția este rezervată copiilor de 6 ani până la 10 ani, la piscina municipală a orașului Sfântu Gheorghe şi se va desfășura pe 16 mai începând cu ora 13. Până azi și-au anunțat prezența cluburi sportive de înot din Brașov, Piatra Neamț, Constanța, Iași, Odorheiu Secuiesc și altele… cu scopul de a promova înotul, de a descoperi copii talentați și de a întări relațiile interumane. De asemenea, vom avea prezența, pentru a-i susține și încuraja pe tinerii înotători prezenți la concurs, multiplului medaliat la europene și mondiale Dragoș Coman, posibil și a campioanei olimpice Camelia Potec, actualmente președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Cluburile sportive interesate pot afla mai multe informaţii despre competiţie sau se pot înscrie pe site-ul oficial al Clubului Sportiv Ciprian: http://clubsportivciprian.wordpress.com/eu-inot/.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.