SPORT 21 februarie 2011

Înfrângere la liderul grupei, dar SEPSI BC continuă să spere

de Covasna Media | 390 vizualizări
Deşi depăşită clar de echipa din Satu Mare, cu 70-53, echipa din Sfântu Gheorghe păstrează intacte şansele pentru accederea în play-off-ul campionatului, având în vedere că urmează meciuri acasă cu principalele contracandidate la locul al III-lea, CSS Craiova şi CSS Bega Timişoara. Meciul de la Satu Mare a fost din păcate dominat de echipa gazdă care s-a îndepărtat încet, dar sigur, de formaţia noastră, beneficiind de forma

Deşi depăşită clar de echipa din Satu Mare, cu 70-53, echipa din Sfântu Gheorghe păstrează intacte şansele pentru accederea în play-off-ul campionatului, având în vedere că urmează meciuri acasă cu principalele contracandidate la locul al III-lea, CSS Craiova şi CSS Bega Timişoara.

Meciul de la Satu Mare a fost din păcate dominat de echipa gazdă care s-a îndepărtat încet, dar sigur, de formaţia noastră, beneficiind de forma deosebită a celor doi pivoţi, Drake și Teilane, dar şi de ajutorul celor doi neexperimentaţi arbitri clujeni, Ciocan Ciprian şi Moraru Ioan Răzvan, cei care au eliminat până la sfârşit 3 dintre componentele de bază ale formaţiei noastre, Vass Ildiko, Bianca Vescan şi Andrea Walker. De la SEPSI BC s-au evidenţiat Florentina Ardeleanu, 21 de puncte şi 6 recuperări şi Vass Ildiko, 12 puncte şi 3 recuperări, dar s-a simţit din nou faptul că „banca este prea scurtă”.

Încheiem adresând mulţumiri pentru suporterii prezenţi la Satu Mare şi cu convingerea că miercuri de la ora 19.00 Sala Szabo Kati din Sfântu Gheorghe va fi plină pentru confruntarea extrem de importantă cu echipa din Craiova.

www.sepsibc.com

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.