SPORT 6 iunie 2018

Încheiere glorioasă de sezon pentru Sport-All

de Covasna Media | 703 vizualizări

Sâmbătă 2 iunie a avut loc cea de-a 19-a ediţie a cupei de karate Saishin din Râmnicu Vâlcea. La prestigioasa competiţie au participat aproximativ 30 de cluburi cu 442 de sportivi.

C.S. Sport-All Sfântu Gheorghe a participat cu 39 de sportivi, antrenați de Gergely Tamás, Gal Radu, şi Vass Hunor. Aceștia au cucerit 32 de medalii, dintre care 11 aur, 10 argint şi 11 din bronz.

În ciuda numărului mare de participanţi, ne putem mândri cu trofeul râvnit: locul I obţinut pentru cel mai performant dintre toate cluburile. Cupa uriaşă primită este simbol atât al muncii depuse cu perseverenţă, abnegaţie, multă trudă, cât şi al recunoașterii acestora.

Pentru că aceasta a fost ultima competiţie din acest sezon, ne pregătim de tradiţionala gală festivă de premiere a sportivilor noştri, eveniment în care depănăm atât amintirile adunate în tot anul sportiv, cât şi rezultatele fiecărui sportive în parte.

Mulţumim întregii echipe, părinţilor, susţinătorilor, partenerilor, tuturor celor care au fost alături de noi pe tot parcursul anului şi au crezut în munca noastră.

Mulţumim Orex, Consiliul Local, KTW, MCC, Mamut Copy, Comerţ Ata, Eniplast, Kész România, Sport Világ, RGT şi Asociaţia Bóbita.

Echipa Sport-All

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.