SPORT 15 noiembrie 2010

În faţa unui public entuziast, SEPSI BC depăşeşte uşor Bega Timişoara

de Covasna Media | 459 vizualizări
Victorie la 20 de puncte diferenţă la finalul unui meci condus cap-coadă de fetele din Sfântu Gheorghe, în faţa incomodei formaţii de pe Bega. Conduse de pe margine de Veres Attila, cele 8 jucătoare de la Sepsi BC folosite sâmbătă seară în Sala Szabo Kati au oferit un spectacol de calitate celor aproximativ 900 de suporteri prezenţi. Primul 5 intrat pe teren a fost Vass Ildiko, 15 puncte, 5 recuperări, Bianca Vescan, 18 puncte

Victorie la 20 de puncte diferenţă la finalul unui meci condus cap-coadă de fetele din Sfântu Gheorghe, în faţa incomodei formaţii de pe Bega. Conduse de pe margine de Veres Attila, cele 8 jucătoare de la Sepsi BC folosite sâmbătă seară în Sala Szabo Kati au oferit un spectacol de calitate celor aproximativ 900 de suporteri prezenţi. Primul 5 intrat pe teren a fost Vass Ildiko, 15 puncte, 5 recuperări, Bianca Vescan, 18 puncte, 11 recuperări, Florentina Ardeleanu, 13 puncte, 5 recuperări, Annemarie Părău, 9 puncte, 2 recuperări şi Andreea Huţanu, 4 puncte, 7 recuperări. Pe parcurs au mai fost folosite Natalia Terglav, 2 puncte, 8 recuperări, Sandor Emoke şi junioara Szocs Emoke, 2 puncte şi 2 recuperări, una ofensivă şi una defensivă! Multe lucruri nu sunt de spus despre acest meci fără istoric, dar spre bucuria suporterilor, a fost doar primul dintr-o serie de 3 week-end-uri cu baschet la Sfântu Gheorghe, după deplasarea de miercuri de la Alba Iulia, sâmbătă primim vizita fetelor din Cluj, iar peste două săptămâni, Oradea.

Vestea proastă este că luni dimineaţă la prima oră, extrema Irina Borş, accidentată la finalul săptămânii la un antrenament obişnuit, va fi operată la Târgu Mureş la tendonul lui Achile, urmând să aibe câteva săptămâni de repaus forţat. Eforturile conducerii clubului, ale colegelor de echipă, dar şi extraordinarele scandări ale spectatorilor prezenţi la meci au făcut-o să aştepte cu mai multă încredere încercarea prin care va trece, fiind conştientă din plin de aprecierea şi speranţelor tuturor într-o refacere rapidă.

Mădălin Guruianu

PR Manager SEPSI BC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.