SPORT 23 ianuarie 2014

Horia Tecău s-a calificat în semifinale la dublu mixt, la Australian Open

de Covasna Media | 718 vizualizări

Perechea Horia Tecău / Sania Mirza (România/India), cap de serie numărul 6, s-a calificat în semifinale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Tecău şi Mirza au învins în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi trei minute, cuplul Aisam-Ul-Haq Qureshi / Julia Goerges (Pakistan/Germania).

În semifinale, Horia Tecău şi Sania Mirza vor întâlni perechea australiană Matthew Ebden / Jarmila Gajdosova, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-3, de cuplul Rohan Bopanna / Katarina Srebotnik (India/Slovenia), cap de serie numărul 2.

Pentru calificarea în semifinale la Australian Open, Tecău şi Mirza vor primi un cec în valoare de 33.900 de dolari australieni.

Tenismenul român, în vârstă de 29 de ani, este campion la dublu mixt la Australian Open în 2012, când a făcut pereche cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Vieru Constantin, 16 februarie 2014
Buna ziua! Sunt profesor de sport si vreau sa infiintez o asociatie sportiva de tenis de camp. Cum sa procedez? Puteti sa ma ajutati? Multumesc! Numarul de telefon 0761691868
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.