SPORT 10 mai 2011

Handbaliştii de la CSM Sf. Gheorghe au învins arbitrajul

de Covasna Media | 430 vizualizări
Luni la prânz, seniorii de la CSM Sf. Gheorghe au reuşit să câştige partida de pe teren propriu în faţa celor de la Universitatea Târgovişte şi de asemenea să învingă arbitrajul care nu a fost deloc imparţial. Cei doi arbitri din Vâlcea delegaţi la partida dintre CSM Sf. Gheorghe şi Universitatea Târgovişte au trecut uşor cu vedera mai multe faulturi comise de handbaliştii din Târgovişte lăsând partida să continue, reuşind astfel

Luni la prânz, seniorii de la CSM Sf. Gheorghe au reuşit să câştige partida de pe teren propriu în faţa celor de la Universitatea Târgovişte şi de asemenea să învingă arbitrajul care nu a fost deloc imparţial. Cei doi arbitri din Vâlcea delegaţi la partida dintre CSM Sf. Gheorghe şi Universitatea Târgovişte au trecut uşor cu vedera mai multe faulturi comise de handbaliştii din Târgovişte lăsând partida să continue, reuşind astfel să înfurie atât banca tehnică a CSM-ului cât şi publicul aflat în sală. Cei doi arbitri au ignorat şi alte abateri ale oaspeţilor, oferindu-le acestora pe tavă mai multe aruncări de la 7 şi 9 metri şi chiar uitând să mai fluiere pentru joc pasiv. În ciuda arbitrajului defectuos, handbaliştii de la CSM Sf. Gheorghe au reuşit să câştige partida la o diferenţă de un gol, scor final 29 la 28, scorul la pauză fiind egal, 16 la 16.

„Despre arbitraj nu vreau să comentez nimic, cât despre meci pot spune că a fost o partidă grea. Am încercat şi la acest meci să îi menajez pe acei jucători care joacă şi la juniori pentru că de miercuri mergem la Bacău la Turneul Final”, a declarat Viorel Bărbos, antrenorul CSM Sf. Gheorghe la finalul partidei.

De la CSM Sf. Gheorghe au marcat: Alexandru Lohan 8 goluri, Cosmin Croitoru şi Bogdan Botond câte 6 goluri, Bakk Alpar şi Ioan Cristolovean câte 3 goluri, Victor Bucşă 2 goluri şi Mădălin Blaj un gol.

În etapa următoare CSM Sf. Ghorghe va juca la Bucureşti unde va întâlni Steaua II.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.