SPORT 12 aprilie 2011

Handbal masculin. Victorie muncită pentru CSM

de Covasna Media | 443 vizualizări
După ce juniorii de la CSM au reuşit să se califice la Turneul Semifinal de pe locul 2, seniorii au reuşit să bucure audienţa luni dimineaţă în Sala Sporturilor “Szabo Kati” cu o victorie categorică în faţa celor de la HC Teleorman Alexandria. Echipa antrenată de Viorel Bărbos a condus încă din primele minute ale partidei reuşind ca până la pauză să crească diferenţa pe tabela de marcaj la 8 goluri, prima repriză terminându-se

După ce juniorii de la CSM au reuşit să se califice la Turneul Semifinal de pe locul 2, seniorii au reuşit să bucure audienţa luni dimineaţă în Sala Sporturilor “Szabo Kati” cu o victorie categorică în faţa celor de la HC Teleorman Alexandria. Echipa antrenată de Viorel Bărbos a condus încă din primele minute ale partidei reuşind ca până la pauză să crească diferenţa pe tabela de marcaj la 8 goluri, prima repriză terminându-se cu scorul de 20 la 12 pentru CSM.

În repriza a doua, CSM a continuat să înscrie în poarta celor de la Alexandria. Nici oaspeţii nu au stat degeaba şi au încercat să spargă apărarea covăsneană, dar portarul Eugen Ciulei a reuşită să apere mai multe mingi trimise de echipa din Alexandria. Până la finalul partidei CSM a reuşit să crească diferenţa de scor încheind partida cu scorul de 40 la 28.

În etapa următoare, a XXIII-a, CSM Sf. Gheorghe va întâlni în deplasare liderul grupei, Petrolul Teleajen Lukoil Ploieşti.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.