SPORT 6 decembrie 2010

Handbal. CSM mereu surprinzătoare

de Covasna Media | 519 vizualizări
Atât echipa de fete cât şi cea de băieţi seniori au câştigat partidele de sâmbătă. Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe a găzduit sâmbătă partidele de handbal contând pentru etapele a IV-a retur I feminin şi a XII-a masculin Divizia „A”. Prima partidă a fost cea dintre CSM Sfântu Gheorghe (feminin) şi CSM Sebeş, meci care a ţinut publicul dar şi băncile tehnice într-o continuă tensiune pană la finalul acestuia. Cele două echipe nu au reuşit să se distanţeze, diferenţa de scor fiind de un

Atât echipa de fete cât şi cea de băieţi seniori au câştigat partidele de sâmbătă.

Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe a găzduit sâmbătă partidele de handbal contând pentru etapele a IV-a retur I feminin şi a XII-a masculin Divizia „A”.

Prima partidă a fost cea dintre CSM Sfântu Gheorghe (feminin) şi CSM Sebeş, meci care a ţinut publicul dar şi băncile tehnice într-o continuă tensiune pană la finalul acestuia. Cele două echipe nu au reuşit să se distanţeze, diferenţa de scor fiind de un singur gol pe aproape toată perioada meciului. Rezultatul final s-a decis in ultimele 3 minute ale partidei când fetele Gabrielei Manea au reuşit să facă diferenţa pe tabela de marcaj, scorul final fiind 23-21, la pauză 12-12. „A fost un meci foarte echilibrat, se putea ca oricare dintre cele două echipe să câştige. Noi am avut de câştigat la capitolul fizic, care a făcut diferenţa (...). Meritul este al fetelor în totalitate, dar din păcate avem numeric prea puţine jucătoare care să se angreneze la acest proces de pregătire” a declarat Gabriela Manea, antrenoarea CSM Sfântu Gheorghe (feminin).

Cele mai bune marcatoare au fost Bianca Grigore şi Ionela Gram cu câte 6 goluri marcate. Au mai înscris Lorincz Orsolya, Roxana Marin, Diana Sandru, Claudia Pal şi Alexandra Sandu.

Victorie la scor pentru băieţi

În a doua partidă CSM Sfântu Gheorghe (masculin) i-a întâlnit pe cei de la Universitatea Târgovişte. Meciul a fost unul foarte uşor pentru baieţii lui Viorel Bărbos, care i-au ţinut la distanţă pe cei de la Târgovişte încă din primele minute ale partidei. Omul meciului a fost portarul CSM-ului, Eugen Ciulei (foto dreapta) care a reuşit să apere mai multe atacuri a Târgoviştenilor. La final diferenţa pe tabela de marcaj a fost de 14 goluri în favoarea baieţilor din Sfântu Gheorghe, scorul după 60 de minute fiind 31-17 iar la pauză 14-9.

„A fost un meci bun în care baieţii noştrii s-au descurcat foarte bine. Îmi doresc ca de acum să vină mai multă lume la meciurile de acasă pentru a-i susţine pe băieţi pentru că au nevoie” a declarat antrenorul echipei, Viorel Bărbos.

Cei mai buni marcatori au fost Victor Bucşa şi Răzvan Scalo cu câte 8 goluri marcate, Cosmin Croitoru cu 7 goluri marcate, Bogdan Botond cu 4 goluri, Blaj Mădălin cu 2 goluri, Eduard Nişte şi Cosmin Petrilă cu câte un gol.

Următoarele partide se vor disputa miercuri, 8 decembrie, când CSM Sfântu Gheorghe (feminin) va întâlni în deplasare CSM Bistriţa şi sâmbătă, 11 decembrie CSM Sfântu Gheorghe (masculin) va întâlni, tot în deplasare, pe cei de la Steaua II Bucureşti.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.