SPORT 15 martie 2018

George Carcadia: „Ne bucură să cooperăm pentru binele sportului covăsnean”

de Covasna Media | 939 vizualizări

Apropiatul debut pe teren propriu al echipei de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe, la Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, i-a prilejuit directorului de la CSM Sf. Gheorghe, George Carcadia, posibilitatea unei declarații exclusive pentru Observatorul de Covasna.

”Mă bucur că putem și noi să punem umărul la acest eveniment de seamă pentru fotbalul și sportul covăsnean. Stadionul aparține Ministerului Tineretului și Sportului, fiind administrat prin intermediul instituției pe care o conduc, CSM Sf. Gheorghe.  Este un lucru extraordinar că avem o echipă de primă divizie la Sf. Gheorghe iar cooperarea cu Sepsi OSK, cu domnii Diószegy László și Kertész Dávid, este fructuoasă. Investițiile pe care dumnealor le realizează vor rămâne pentru toți locuitorii orașului. Este, dacă vreți, un exemplu de parteneriat perfect între mediul privat și cel public. Sepsi OSK este un club de drept privat, în timp ce CSM este club de drept public. Important este că de ambele părți există corectitudine, aspect asupra căruia insistăm, precum și cooperare în adevăratul sens al cuvântului. Mai important, nu avem de-a face cu factorul politic. Din ambele tabere răzbate o singură politică: a sportului”, a afirmat George Carcadia.

Directorul CSM Sf. Gheorghe și-a încheiat alocuțiunea prin lansarea unei invitații către public: ”Vă așteptăm la stadion, la meciul cu FC Voluntari din 19 martie, dar nu numai. Porțile arenei vor fi deschise oricând pentru locuitorii din Sf. Gheorghe și pentru covăsneni”.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.