SPORT 5 decembrie 2017

Final de sezon pentru Eduard Riti

de Covasna Media | 570 vizualizări

Săptămâna trecută, înainte de minivacanță, la Clubul Black Pot din Brașov au avut loc ultimele etape din Campionatele Naționale de Snooker pentru juniori și tineret.

La masa de joc s-a aflat și covăsneanul Eduard Riti, cel care, deși are numai 11 ani, a uimit prin unele decizii luate în timpul partidelor. Execuțiile sale tehnice, dublate de abordarea tactică foarte curajoasă, i-au făcut pe specialiști să considere că, în viitor, jocul lui Eduard Riti va crește foarte mult.

La juniori, Eduard Riti a jucat finala rundei, pierzând cu 3-1 în fața lui Mădălin Gal. Anterior, în semifinală, sportivul nostru trecuse de Tudor Chițu cu 3-0. În clasamentul general, Eduard Riti a ocupat, la juniori, locul 4, cu 1520 de puncte.

La tineret, în sferturile de finală, Eduard Riti a făcut un meci excelent în compania experimentatului Sebastian Mușat. Partida s-a prelungit, având nevoie de frame decisiv, Riti pierzând la mare luptă cu scorul de 3-2. În clasamentul general, la tineret, Eduard Riti a ocupat locul 7, cu 940 de puncte.

Deoarece în județul Covasna nu există cluburi de snooker, Eduard Riti este legitimat la Black Pot Brașov.

Mult succes mai departe și felicitări sportivului, care este susținut, din toate punctele de vedere, de către familia sa.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.