SPORT 9 martie 2018

Filipe Oliveira: „M-am integrat foarte ușor”

de Covasna Media | 637 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Săptămâna aceasta, Sepsi OSK Sf. Gheorghe debutează în play-out-ul Ligii I la fotbal, împotriva formației Concordia Chiajna. Mijlocașul echipei noastre, Filipe Oliveira privește continuarea campionatului cu atenţie şi vrea ca Sepsi OSK să câştige cât mai multe puncte.

Play-out-ul este o perioadă importantă pentru toată lumea, întrucât toate echipele, în mare parte, sunt la același nivel, a subliniat Filipe Oliveira. „Nicio formaţie nu va renunţa la lupta pentru puncte și din acest motiv sunt mai atente și la detalii. De asemenea, este și o ocazie bună pentru noi de a demonstra că am muncit din greu și suntem pregătiți”, a adăugat acesta pentru pagina oficială de Facebook a Sepsi OSK.

Oliveira a menționat că echipa are nevoie de sprijinul suporterilor, exprimându-și speranța că și în play-out aceștia vor fi alături de roș-albi, la fel cum au fost și până acum. „Fanii au arătat că ne iubesc, iar noi promitem că vom face tot posibilul pentru a avea performanțe”, a adăugat Oliveira. Acesta a mai menţionat că abia aşteaptă momentul în care Sepsi OSK va juca pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, deoarece a auzit că aici fiecare meci are tribunele pline și îşi doreşte să aibă parte de o astfel de experiență - de a evolua în faţa a mii de oameni care te aplaudă.

Oliveira a subliniat că se simte foarte bine la Sfântu Gheorghe și, cu toate că se află aici de puțin timp, a fost primit călduros şi s-a integrat foarte ușor, oamenii sunt prietenoși, iar toată lumea îl ajută orice problemă ar avea.

„Mă simt foarte bine aici, nu simt că aș fi un străin, iar acest lucru este un aspect pozitiv”, a afirmat Oliveira, pentru sursa citată.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe va evolua în prima etapă de play-out sâmbătă, 10 martie, pe terenul celor de la Concordia Chiajna, începând cu ora 18.00. Partida poate fi urmărită pe canalele de televiziune Look TV, Digi Sport și Telekom Sport, iar în transmisiune secvențială și pe undele hertziene ale Radio România Actualități. Dacă veți alege transmisiunea celor de la Look TV, cronica sonoră va fi semnată chiar de către redactorul Observatorul de Covasna.

În perspectiva acestui meci, nu există jucători suspendați la Sepsi OSK, deoarece cartonașele galbene s-au anulat odată cu încheierea fazei regulate. În schimb ilfovenii nu îl vor putea utiliza pe mijlocașul Andrei Prepeliță, eliminat pentru două galbene la ultimul meci, câștigat cu 3-1 în fața conjudețenei FC Voluntari.  

Programul celorlalte meciuri din grupa pentru evitarea retrogradării, este următorul:

FC Botoșani – Juventus, 9 martie ora 18.00

FC Voluntari – Poli Timișoara, 11 martie ora 18.00

Dinamo – Gaz Metan Mediaș, 12 martie ora 20.00

Mult succes!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.