SPORT 15 decembrie 2017

Festivitate de premiere la Sepsi OSK Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 1005 vizualizări

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a organizat o festivitate de premiere a celor mai buni jucători ai clubului. La sala de sport „Szabo Kati” din Sf. Gheorghe, vicepreședintele clubului, Kertész Dávid, a vorbit despre marea performanță a promovării în Liga I, considerând că acesta este un moment istoric pentru club și pentru fotbalul covăsnean. De asemenea, oficialul a vorbit despre investițiile făcute la stadion și speranța că în viitor Sepsi OSK poate evolua acasă, la Sf. Gheorghe.

Toate grupele de vârstă, de la 7 până la 19 ani inclusiv, au fost menționate și li s-a realizat o scurtă radiografie a evoluției din acest tur de campionat. De asemenea, s-a subliniat apariția echipei feminine de fotbal, condusă de antrenoarea Bucsin Emese, încurajându-se tinerele născute în anul 2008 și mai mici să vină la selecție.

În sală a fost prezent și fostul mare fotbalist Goga György, iar elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Sf. Gheorghe au susținut interesante momente artistice. Seara s-a încheiat cu un concert susținut de Pataki Atilla, solistul trupei Edda.

De remarcat și faptul că în scurta istorie de numai 7 ani a Sepsi OSK Sf. Gheorghe, s-a instituit deja tradiția organizării acestei gale de final de an. În 2017 s-a consemnat cea de-a cincea premiere festivă a coechipierilor de la grupe de vârstă diferite, de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Iată care au fost fotbaliștii desemnați drept cei mai buni jucători ai grupelor de la centrul de copii și juniori Sepsi OSK Sf. Gheorghe:

U7: Antal Márk

U8: Fülöp Farkas

U9: Tudor Cezar-Matei

U10: Batzula Hunor

U12A: Zsigmond Márk-András

U12B: Bartha Mátyás

U13: Bocicor Cezar-Tudor

U14: Nistor Ákos

U15: Máthis Bence

U17: Keresztes Zsombor

U19: Sima Vlad-Sebastian

Antrenorul anului: Kulcsár László

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.