SPORT 8 noiembrie 2017

Evoluție bună a fotbalistelor din Covasna

de Covasna Media | 612 vizualizări

Echipele reprezentative de fotbal feminin ale județului Covasna, categoriile de vârstă U12 și U14 au participat la turneul regional al competiției ”Fotbal și Feminitate”, având o evoluție meritorie. La U12 fetele noastre au pierdut contra echipei din Brașov, cu 8-0, după care au cedat și în partida cu selecționata din Mehedinți, cu 1-0, clasându-se pe locul al treilea al competiției.

Antrenorul Bogdan Moroianu le-a avut la dispoziție pe: Csulak Andrea, Dénes Dóra, Kovács Viktória, Kabos Anita, Csüdor Vivien, Szakács Mónika, Benedek Kriszta.

La U14, fetele noastre au fost mult mai combative. Selecționata covăsneană a remizat cu echipa din Brașov, 1-1, pierzând la loviturile de departajare din punctul de pedeapsă cu scorul de 2-1. Golul fetelor noastre a fost marcat de Paszka Renáta.

După aceea, în meciul cu Mehedinți, victoria ne-a revenit cu 4-2, Andreea Dumitru și Böjte Edit marcând fiecare câte o dublă. Cu acest palmares, formația noastră s-a situat pe locul secund, ratând la potou ocazia calificării la turneul final.

Antrenorul Debreczi Zsolt a folosit următorul lot:

Anikó Beke , Paszka Renáta, Dorka Szotyori, Kincsö Paljanos, Dumitru Andika, Andrea Böjte Edit Bán, Bella Bán, Kovács Szidonia.

Felicitări!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.