SPORT 1 noiembrie 2010

Electrica Sfântu Gheorghe aproape de Superliga de tenis de masă!

de Covasna Media | 721 vizualizări

Sâmbătă şi duminică s-a desfăşurat etapa a II-a a Campionatului Naţional pe Echipe Seniori la tenis de masă, în diferite localităţi din ţară. Făcând parte din Seria a II-a a Diviziei A (împreună cu C.S.M. Buzău, C.S. Dacia Mioveni şi C.S. Spartac Bucureşti), echipa de tenis de masă C.S. Electrica Sfântu Gheorghe - în componenţa Ştefan Moldoveanu, Sebastian Vasilache, Kocsis Balazs şi Bedo Norbert, antrenor Simon Teodor - a făcut deplasarea la Bucureşti unde pe parcursul a două zile de confruntări sportive a obţinut următoarele rezultate:

C.S. Electrica Sf. Gheorghe - CS.M. Buzău 5-9

C.S. Electrica Sf.Gheorghe - C.S. Dacia Mioveni 9-8

C.S. Electrica Sf. Gheorghe - C.S. Spartac Bucureşti 9-8, încheind etapa pe locul II.

Deși clasată pe locul 2, echipa din Sfântu Gheorghe avea nevoie în primul rând de

victoria contra echipei C.S. Spartac Bucureşti, liderul grupei după desfăşurarea a 2 etape, la egalitate de victorii . Echipa nu a jucat în formula de bază din cauza unor accidentări, dar programul ultimelor 2 etape este favorabil celor de la C.S. Electrica - respectiv deplasare la Buzău, şi ultima etapă la Sf.Gheorghe pe 11-12 decembrie.

În situaţia în care pentru desfăşurarea ultimelor etape lotul la dispoziţie va fi apt pentru joc, contăm pe prezenţa iubitorilor tenisului de masă din Sf. Gheorghe la etapa organizată în oraşul nostru, pentru a susţine echipa în realizarea unui vis frumos al unor entuziaşti ai sportului, respectiv accederea în Turneul play-off pentru promovarea în Superligă, în elita sportului românesc.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Sandu, 17 noiembrie 2010
felictari echipei!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.