SPORT 29 aprilie 2021

Doi jucători de la Sepsi OSK în echipa etapei

de Covasna Media | 1459 vizualizări

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit echipa ideală a etapei a 3-a Play-Off/Play-Out în care se regăsesc și doi jucători de la Sepsi OSK, Bogda Mitrea și Claudiu Petrila.

Victoria din etapa a 3-a contând pentru Play-Off-ul Ligii 1, prima obținută de Sepsi OSK pe terenul celor de la FCSB, i-a adus în prim-plan pe Bogdan Mitrea și Claudiu Petrila. Sepsi OSK s-a impus la Giurgiu cu 2-1 după un joc în care și-a dominat tactic adversarul, nimeni altul decât liderul la zi. Bogdan Mitrea a fost desemnat jucătorul meciului care acum aduce speranțe pentru o calificare în competițiile europene.

Despre evoluția celor doi jucători nominalizați în echipa ideală a etapei, Liga Profesionistă de Fotbal a afimat următoarele: „Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) - A avut o prestaţie fără greşeală în apărare şi a marcat golul care le-a adus covăsnenilor prima victorie din istorie pe terenul roş-albaştrilor bucureşteni. (...) Claudiu Petrila (Sepsi OSK / 20 de ani) - Este unul dintre cei mai buni jucători din generaţia sa. A înscris pentru a patra oară în ediţia curentă, în care mai are şi o pasă decisivă.”

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.