SPORT 13 martie 2018

Diószegi László, probleme cu firma de pază la Chiajna

de Covasna Media | 1479 vizualizări

La finele meciului de fotbal dintre Concordia Chiajna și Sepsi OSK Sf. Gheorghe, scor 1-1, din play-out-ul Ligii I, patronul echipei noastre, omul de afaceri Diószegi László, a avut unele probleme cu firma de pază care asigura serviciul de specialitate la meci.

Concret, Diószegi László a încercat să traverseze terenul, de la tribuna oficială spre vestiare, pentru a-i felicita pe jucători, la finalul meciului. El avea un fular alb-roșu la gât și a fost oprit de către stewarzi. Aceștia, după cum indică și imaginea atașată, s-au grupat imediat în jurul conducătorului covăsnean, care însă le-a explicat situația.

Oricum, firma de pază angajată de cei de la Concordia Chiajna a avut o atitudine ostilă, nepoliticoasă și chiar xenofobă. După ce Diószegi László a fost lăsat în pace de către stewarzi, aceștia au continuat contrele verbale cu ceilalți covăsneni plasați la tribuna oficială, care au mai rămas după meci, supravegheați de către oamenii de ordine.

În acest timp, jucătorii merseseră deja la peluză, unde cei peste 100 de spectatori veniți de la Sf. Gheorghe intonau Imnul Ținutului Secuiesc, în semn de mulțumire pentru efortul din teren.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.