SPORT 21 februarie 2018

Diószegi László: „Personalul Sepsi OSK muncește pe salarii modice”

de Covasna Media | 4795 vizualizări

Patronul echipei de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe, omul de afaceri Diószegi László,  a vorbit, în exclusivitate pentru Observatorul de Covasna, despre modul cum se împart resursele în clubul pe care îl conduce.

„Pot spune că am noroc de un colectiv extraordinar. Noi nu avem resurse financiare care să rivalizeze cu ale partenerelor de întrecere. Așa că majoritatea banilor se duc la jucători. Astfel, bugetul alocat activității specifice sportive se ridică undeva la 95% din bugetul total al clubului. Restul de 5 procente sunt dirijate către salariați. Alături de vicepreședintele Kertész Dávid aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care muncesc, în aceste condiții modice, pentru binele Sepsi OSK”, a precizat Diószegi László.

Profitând de această discuție, l-am întrebat pe Diószegi László și despre starea demersurilor pentru omologarea Stadionului Municipal din Sf. Gheorghe, pentru jocurile de Liga I.

„Nu vreau să mai fac niciun pronostic, deoarece de fiecare dată au apărut situații pe care nu le-am putut controla. Ceea ce pot afirma acum, cu certitudine, este că am depus din nou dosarul la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, acest aviz fiind ultimul pe care trebuie să îl obținem. Am adus la îndeplinire măsurile care ni s-au impus de către instituția pompierilor și sperăm ca aceștia să nu mai găsească alte deficiențe. Sperăm ca în play-out să jucăm meciurile de acasă la Sf. Gheorghe. Noi am investit în jur de 40 000 de euro la Stadionul Tineretului din Brașov, bani pe care nu îi vom mai recupera. De acum vom investi acasă. Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe este în custodia Ministerului Tineretului și Sportului, administrat de către CSM Sf. Gheorghe. Toate investițiile pe care Sepsi OSK Sf. Gheorghe le va realiza la arenă vor fi pentru club, dar și pentru sportul covăsnean. Avem în intenție ca în pauza competițională să introducem și instalația subterană de încălzire, plus alte facilități. Astfel, investițiile noastre în echipa de fotbal se întorc, ca valoare adăugată, în societatea din Sf. Gheorghe și din județul Covasna”, a mai adăugat, sub titlul de exclusivitate, Diószegi László.

Sespi OSK Sf. Gheorghe este un club de drept privat, a cărui principală activitate este fotbalul. Sepsi OSK Sf. Gheorghe este prima echipă de fotbal care reprezintă județul Covasna în eșalonul de elită românesc.

Cristian Frisk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.