SPORT 9 august 2021

Deplasare grea pentru Sepsi OSK pe terenul Farului

de Covasna Media | 497 vizualizări
Sursa foto - Facebook, @osksepsi
Sursa foto - Facebook, @osksepsi

În etapa a 4-a din cadrul Ligii 1, pe stadionul Viitorul, Sepsi OSK o va întâlni astăzi, cu începere de la ora 18:30, pe Farul Constanța, o partidă dificilă pentru echipa noastră care vine după o înfrângere pe propriul teren.

După trei etape, Sepsi OSK a adunat patru puncte, în condițiile în care două partide le-a disputat pe propriul teren. Ritmul jocurilor, impus și de participarea în cupele europene, și-a pus amprenta asupra rezultatelor din campionat, în ultimele două runde doar o remiză și o înfrângere. Insuccesul cu CS Mioveni a venit oarecum surprinzător, în acel moment argeșenii fiind codașii clasamentului.

Pentru partida cu Farul Constanța, Leo Grozavu a trebuit, în primul rând, să refacă moralul echipei, căci trupa lui Gică Hagi, alături de Rapid București, sunt singurele competitoare din Liga 1 care până în acest moment nu au primit gol. Mai mult chiar, constănțenii au luat un punct de la Arad, în inferioritate numerică, ceea ce spune multe despre forța acestei echipe.

Farul Constanța a reapărut în primul eșalon al fotbalului românesc prin fuziunea cu Viitorul Constanța, astfel că între Sepsi OSK și Farul nu s-au consemnat încă partide directe. În ceea ce privește însă întâlnirile cu Viitorul Constanța, sezonul trecut au fost două partide extrem de disputate, ambele încheiate la egalitate, 1-1 la Sfântu Gheorghe, respectiv un spectaculos 3-3 pe stadionul din Ovidiu.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.