SPORT 23 aprilie 2018

Deplasare grea la Botoșani pentru Sepsi OSK

de Covasna Media | 643 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Sepsi OSK Sf. Gheorghe, singur echipă neînvinsă din play-out-ul Ligii I la fotbal, va juca astăzi într-o deplasare lungă și grea, la Botoșani. Formația noastră evoluează pe Stadionul Municipal din Botoșani, cu începere de la ora 18.00.

Avantajul mare ar fi acela că echipa moldavă vine „frăgezită” după turul semifinalei din Cupa României, în care a fost ridiculizată de Universitatea Craiova, cu scorul de 5-1. Moralul fotbaliștilor botoșăneni este serios zdruncinat, lucru de care ar putea profita Sepsi OSK, pentru a-și menține invincibilitatea.

Jocul poate fi urmărit pe Look TV, Digi Sport și Telekom Sport, precum și în transmisiuni aspectuale pe Radio România Actualități, respectiv Radio Tg. Mureș (versiunile în limbile română și maghiară).

Un rezultat favorabil echipei noastre a fost, în această rundă, cel de la București, unde Dinamo și-a respectat blazonul și s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Poli Timișoara. În derby-ul ilfovean, FC Voluntari a dispus în deplasare cu 1-0 de Concordia Chiajna.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.