SPORT 18 februarie 2022

Deplasare dificilă pentru Sepsi OSK

de Covasna Media | 890 vizualizări

În etapa a 27-a din Liga 1, Sepsi OSK va evolua în deplasare la FC Voluntari, o nouă partidă dificilă pentru covăsneni. Aceasta va avea loc sâmbătă, 19 februarie, cu începere de la ora 17:00.

Aflată pe poziția a noua în clasamentul la zi, Sepsi OSK nu va avea un program ușor în următoarele două etape, sâmbătă la FC Voluntari, echipă aflată în zona de Play-Off, iar apoi acasă, unde va primi vizita campioanei en-titre CFR Cluj. Cum este puțin probabil ca Academica Clinceni să o încurce pe Farul, practic pentru alb-roșii ecartul care îi desparte de primele șase locuri este de nouă puncte. Etapa trecută Sepsi OSK a pierdut pe final șansa unei victorii, cu Rapid. De asemenea a pierdut o piesă importantă din angrenajul echipei, Annas Achahbar, care s-a accidentat și va lipsi aproximativ șapte luni.

FC Voluntari ocupă poziția a patra, cu zece puncte mai mult decât Sepsi OSK, și cu siguranță va căuta să obțină victoria care să-i consolideze locul între echipele care se vor califica pentru Play-Off. Ultimele cinci etape i-au adus, însă, o singură victorie, trei remize și o înfrângere. Înfrângerea, ilfovenii au suferit-o chiar runda trecută pe terenul Farului, unde au cedat cu 3-0.

Istoria partidelor directe dintre cele două echipe consemnează 13 partide dintre care doar două au fost câștigate de Sepsi OSK. Ca un aspect interesant, ambele victorii ale alb-roșilor au fost obținute în deplasare, și cu același rezultat, 2-1, în 2018 respectiv 2020. În turul acestei ediții, FC Voluntari s-a impus la Sfântu Gheorghe cu rezultatul de 2-1, Luckassen fiind cel care a irosit atunci un penalty.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.