SPORT 15 martie 2021

Deplasare dificilă pentru Sepsi OSK

de Covasna Media | 868 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 17:30, Sepsi OSK va evolua în deplasare pe terenul celor de la FC Botoșani, o partidă care se anunță extrem de dificilă în fața unei echipe aflate la doar trei puncte în spatele alb-roșiilor.

Au mai rămas de jucat doar patru etape din sezonul regulat al Ligii 1, etapa a 27-a programând pentru Sepsi OSK un duel direct cu o adversară din lupta pentru accederea în Play-Off. Ambele echipe vor căuta să scoată cât mai mult din această partidă, mai ales că atât elevii lui Leo Grozavu, cât și FC Botoșani vin după înfrângeri suferite, Sepsi OSK pe propriul teren cu Chindia Târgoviște, moldovenii în deplasare la CSU Craiova.

Până în prezent Sepsi OSK și FC Botoșani s-au întâlnit de nouă ori, echipa noastră nereușind încă să se impună. De cinci ori a câștigat FC Botoșani, iar patru partide s-au terminat la egalitate. În tur rezultatul a fost 2-2, golurile echipei noastre fiind marcate de Mitrea și Dimitrov. 

Sepsi OSK ocupă locul patru în clasament fiind urmată de FC Botoșani, ecartul dintre cele două echipe fiind de numai trei puncte.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.