SPORT 29 aprilie 2015

Curs pentru licenţa „C” UEFA

de Covasna Media | 750 vizualizări

Comisia Tehnică din cadrul AJF Covasna în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal organizează un curs pentru obţinerea licenţei „C” UEFA începând cu 11 mai 2015. Înscrierile se fac până la data de 6 mai 2015, dosarele candidaţilor urmând a fi depuse la sediul AJF, la secretarul general sau la preşedintele Comisiei Tehnice.

Condiții de înscriere: vârsta minimă 18 ani (băieți și fete); apt din punct de vedere medical; minim absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat.

Pentru a obţine licenţa C UEFA candidaţii care au fost admişi trebuie sa urmeze un curs de minimum 60 ore finalizat cu examen.

Cursanţii sunt obligaţi să frecventeze toate formele de activitate şi să îndeplinească toate cerinţele. Sub o frecvenţă de 80%, un cursant nu poate absolvi cursul.

Candidaţii se pot înscrie doar la cursul organizat de către asociaţia de fotbal din judeţul de domiciliu. Excepţie: candidaţii din judeţele care nu pot organiza un astfel de curs se vor adresa asociaţiilor de fotbal din judeţul cel mai apropiat.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.