SPORT 9 martie 2010

Cupa şi Campionatul!

de Covasna Media | 681 vizualizări
10mar2010-sepsiInstalate comod în poziţia de lider în clasamentul naţional, după victoria senzaţională cu MCM Târgovişte, Sepsi BC defilează la pas în baschetul feminin. După două victorii previzibile în deplasare, 66-48 cu U Cluj în Cupa României şi 78-58, cu CSU Oradea, în campionat, pentru fetele de la SEPSI BC urmează o serie de patru meciuri acasă, dar, din cauza amenajărilor la Sala Sporturilor Szabo Kati, ele vor fi disputate

10mar2010-sepsiInstalate comod în poziţia de lider în clasamentul naţional, după victoria senzaţională cu MCM Târgovişte, Sepsi BC defilează la pas în baschetul feminin.

După două victorii previzibile în deplasare, 66-48 cu U Cluj în Cupa României şi 78-58, cu CSU Oradea, în campionat, pentru fetele de la SEPSI BC urmează o serie de patru meciuri acasă, dar, din cauza amenajărilor la Sala Sporturilor Szabo Kati, ele vor fi disputate în Sala din Târgu Secuiesc.

Seria meciurilor de pe teren propriu debutează astăzi, când de la ora 18 va avea loc returul din Cupă, cu fetele din Cluj, iar sâmbătă ne aşteaptă meciul cu ocupanta locului al treilea din campionat, ICIM Arad. Tot la Târgu Secuiesc vom disputa şi partidele cu Satu Mare şi Rapid, abia pe 10 aprilie, cu Alexandria, existând posibilitatea să ne întoarcem la Sfântu Gheorghe.

Doar cu Sandor Emoke accidentată, antrenorul Veres Attila are la dispoziţie întreg lotul, pe care l-a rulat de altfel şi în ultimele două meciuri şi nu ne îndoim că o va face şi în meciurile care vor urma. Nu putem încheia înainte de a mulţumi conducerii sălii Bobowling, locul în care fetele au petrecut un 8 martie cu flori, tort, billiard şi evident, bowling! (M.G.)

Teme articol: campionat baschet Sepsi BC
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.