SPORT 4 iunie 2024

Cupa Marina – Ju-Jitsu la nivel de Performanță (CP)

de Covasna Media | 1839 vizualizări

Sportul Ju-Jitsu a devenit un sport de referință pentru municipiul Sf. Gheorghe odată cu performanțele atleților din cadrul Clubului Sportiv Show Time.

Performanță şi măiestrie sportivă au arătat şi la ultima competiție de profil ce a avut loc în localitatea Techirghiol din Constanța, întrecere organizată de Clubul Sportiv Marina Constanța sub umbrela Departamentului de Ju-Jitsu din cadrul Federației Române de Arte Marțiale. Întrecerea denumită Cupa Marina Ju-Jitsu” a avut loc în data de 2 iunie 2024 și la startul căreia au luat parte peste 300 de sportivi legitimați la 16 cluburi din România, pe categoriile de vârstă şi greutate dedicată copiilor și juniorilor la secțiunile Fighting, Ground Fight și Ne-Waza Jiu Jitsu.

Clubul Sportiv Show Time a participat cu un lot format din 10 sportivi la toate cele trei probe ale întrecerii, reușind să cucerească 19 medalii – 7 de aur, 7 de argint şi 5 de bronz – evidențiindu-se meciurile spectaculoase ale sportivilor Măsar Miruna, Zamfir Bianca Mihaela, Pantelimon Alin, Bacs Rita, Florea Sophia, Mămăligoi Hanna-Alesya, Boer Luca, Kover Raisa, Balo Bernadett și Ganea Radu ce au avut un parcurs meritoriu la categoriile lor de vârstă şi greutate, arătând că îşi pot domina adversarii şi implicit a câștiga un meritat loc pe podiumul de premiere. Din delegația Show Time au făcut parte, arbitrul național de Ne-waza - Neagu Alexandra Codruța și Antrenorul Senior – Schiopu Cristian, 4 DAN Ju-Jitsu. 

„Considerăm că drumul spre performanță şi cheia succesului îl reprezintă coeziunea din cadrul grupului, noi antrenorii reușind să aducem sportivii „la un numitor comun din punctul de vedere al disciplinei” şi implicit al performanței sportive. 

Rezultatele generale din cadrul competiției ne-au adus un onorabil loc 2 pe echipe la proba Ne-Waza Jiu Jitsu, rezultat important pentru noi.

Suntem recunoscători şi mulțumim celor ce se implică în activitatea sportivă din cadrul ACS Show Time, așa cum s-a întâmplat şi acum, o parte a finanțării fiind din partea Consiliului Local Sf. Gheorghe prin proiectul „Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul”, precum și părinților sportivilor ce ne-au susținut atât în cadrul deplasării cât și în sala de concurs. 

Susținem sportul de masă și dorim o coeziune a comunității din care facem parte. Ne puteți întâlni la sala Show Time Sport Club (Locul unde se antrenează Campionii), Bd. General Grigore Bălan nr. 31, la grupele de copii, adolescenți și adulți, împreună cu noi îndrumătorii, facem ca unele visele să devină realitate” – Cristian Schiopu – Echipa Show Time.

Sursa: Comunicat de Presă (CP)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.