SPORT 29 mai 2013

Cupa Buzaielor la Tenis de câmp

de Covasna Media | 637 vizualizări

Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului vă invită să participaţi în weekend la a prima ediţie a Cupei Buzaielor la Tenis de Câmp, programată în Sala de Sport „Valeriu Bularca” din Întorsura Buzăului.

Acest eveniment sportiv se adresează tuturor jucătorilor amatori de tenis de câmp din judeţ, cu vârsta minimă de 16 ani. Înscrierile se pot face până la data de 31 mai la numărul de telefon 0744.485.371.

Cupa Buzaielor la Tenis de Câmp este un proiect inedit pentru zona Depresiunii Întorsura Buzăului, încercând să promoveze în rândul tinerilor atât tenisul de câmp, cât şi un stil de viaţă sănătos, prin implicarea în activităţi sportive.

Competiţia se va desfăşura după următorul program:

  • 1 iunie ora 8.30 – jocurile de simplu;
  • 2 iunie ora 8.30 – jocurile de dublu; Festivitatea de premiere.

Cupa Buzaielor la Tenis de Câmp, ediţia I, este organizată de Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, care va organiza, în cadrul acestui eveniment, Tombola „Stop fumat!” dedicată Zilei Mondiale fără Tutun – 31 mai, şi cu sprijinul financiar al Consilului Judeţean Covasna.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.