SPORT 25 noiembrie 2015

Crosul Moş Nicolae

de Covasna Media | 338 vizualizări

Cercul de alergare Gall Lajos din Sfântu Gheorghe organizează pe data de 5 decembrie 2015, în Parcul Elisabeta, cea de-a XXV-a ediţie a concursului de alergare „Crosul Moş Nicolae”.

Concursul este organizat cu sprijinul Primăriei Sfântu Gheorghe, al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Covasna precum şi al mai multor sponsori.

Acest concurs este dedicat exclusiv copiilor, ei aleargă în mai multe categorii de vârstă, 0-3 ani, preşcolari, clasele 0-I-II, III-IV, separat fete şi băieţi pe distanţe accesibile vârstei pe care o au.

Toţi concurenţii primesc din partea Moşului diplome, pachete cu dulciuri, primii trei clasaţi pe categoriile de vârstă fiind premiaţi separat, iar la sfârşit toţi participă la o tombolă unde pot câştiga dulciuri, jucării, rechizite, articole de îmbrăcăminte.

Întrecerea se desfăşoară sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 11,00, iar înscrierile se fac la faţa locului, începând cu ora 10,00.

Taxa de înscriere este de 5 lei, cu aceasta concurenţii participând şi la tombola cu peste 150 de câştiguri, preţul biletelor de tombolă fiind de 1 leu.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.