SPORT 15 februarie 2019

Covăsnenii, premiați la Gala Automobilismului

de Daniela Luca | 813 vizualizări

Gala Automobilismului covăsnean a întrunit miercuri, 13 februarie, cei mai buni sportivi ai automobilismului din județ. Evenimentul care a avut loc la restaurantul „Șugaș” din Sfântu Gheorghe a fost organizat de reprezentanții Cluburilor „Sonic Motorsport” și „Auto Crono”.

În deschiderea evenimentului, reprezentantul Clubului „Auto Crono”, Simon Árpád, a amintit câteva momente importante din istoricul Clubului, a prezentat calendarul competițional pentru anul acesta și a vorbit despre cele două concursuri care au avut loc la începutul anului: Romania Historic Winter Rally și Winter Rally Covasna.

„Ne dorim cu această gală să ne facem văzuți, să ne știe lumea că totuși suntem pe paleta sportivă și avem și rezultate. (...) Competiția pe care o port în suflet este Winter Rally Covasna pentru că e cel mai greu de realizat. Chiar și anul acesta am fost pe muchie de cuțit pentru că nu știam dacă va rezista zăpada, dar din fericire a fost exact ce ne trebuia”, ne-a spus organizatorul Simon Árpád.

Printre laureații Galei se numără Bedő Barna, Zölde Adorján și Szőcs Lóránd – Viteză în Coastă, Hodea Răzvan  – Time Attac, Augustin Sasu – Off road și Szabó Csongor – Rally.

„Scopul Galei a fost să ne adunăm cu toții. Piloții să fie premiați și să-și prezinte activitatea, să mulțumească partenerilor, dar și să socializăm și să facem schimb de experiență”, ne-a declarat celălalt organizator, Szabó Csongor, care în cele din urmă și-a prezentat rezultatele din acest an și a mulțumit tuturor oamenilor care stau în spatele succesului său.

În discursurile pe care le-au purtat, piloții și-au amintit de cele mai spectaculoase momente ale sezonului trecut, dar au vorbit și despre planurile mărețe de viitor.

Pe lângă sportivii automobilismului covăsnean, au fost premiați și sponsorii care susțin performanța lor, dar și cel mai bun mecanic și cel mai bun arbitru.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.