SPORT 26 martie 2018

Constantin Dima aproape de calificarea la Campionatul European

de Covasna Media | 660 vizualizări
Sursa foto - sportpictures.eu
Sursa foto - sportpictures.eu

România organizează, în aceste zile, turneul de calificare, faza elită, la Campionatul European de fotbal U19. Echipa națională a României, pregătită de către antrenorul Adrian Boiangiu, are prima șansă să se califice mai departe, după două victorii, 4-0 cu Ucraina și 2-1 cu Suedia.

Din lot face parte și Constantin Dima, legitimat la Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Tânărul nostru fundaș central a fost titular în ambele dispute, însă va lipsi cu siguranță la cea decisivă, cu Ucraina, deoarece a încasat un cartonaș roșu în repriza secundă, cu vikingii.

Iată rezultatele turneului, înregistrate până acum:

Suedia – Ucraina 0-0

România – Serbia 4-0

Ucraina – Serbia 2-1

România – Suedia 2-1

Clasament:

  1. România 6 puncte
  2. Ucraina 4
  3. Suedia 1
  4. Serbia 0

 

Calificarea se va decide marți, 27 martie, de la ora 19.00, când echipa tricoloră va juca împotriva Ucrainei, având nevoie de un meci egal pentru conservarea primului loc în clasament.

Jocul va avea loc la Centrul Național de Fotbal din Buftea. Cu toate că Suedia și Serbia nu mai au nicio șansă matematică pentru calificare, meciul direct dintre ele va avea loc, conform regulamentelor internaționale, de la aceeași oră, însă la Centrul Național de Fotbal din Mogoșoaia.

Cele patru partide disputate până acum au avut loc pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

 

Mult succes tinerilor tricolori!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.