SPORT 10 decembrie 2018

Cei mai buni sportivi ai CSM Sfântu Gheorghe, premiați la Gala Sportivă

de Covasna Media | 638 vizualizări

Clubul sărbătorește 45 de ani de activitate

Sportivii cu rezultate deosebite ai Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe vor fi premiați anul acesta la Gala Sportivă. Evenimentul va avea loc la restaurantul Orhideea din reședința de județ, miercuri, 12 decembrie, începând cu ora 14:00. Premiile vor fi decernate sportivilor care au atins cele mai înalte performanțe pe parcursul anului 2018.  

A devenit o tradiție ca în fiecare sfârșit de an, în preajma Crăciunului, Gala Sportului dedicată sportivilor covăsneni să-și premieze performerii care fac să se vorbească la modul laudativ despre județul nostru.

În semn de apreciere pentru efortul, determinarea și perseverența lor, aproximativ 60 de sportivi dintre cei peste 250 legitimați la CSM Sfântu Gheorghe, vor fi astfel premiați de către conducerea instituției.

Gala Sportului Covăsnean vine însă cu modificări în acest an. Dacă până acum Gala era organizată de CSM Sfântu Gheorghe în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna, anul acesta CSM Sfântu Gheorghe organizează o Gală exclusiv pentru sportivii Clubului său.

Potrivit directorului CSM Sfântu Gheorghe, Petru Oltean, sunt cel puțin două motive pentru care s-a decis „separarea”.

„Anul acesta nu va mai fi deodată cu Gala Sportivă a Direcției de Tineret și Sport. Anul trecut eu am fost supărat că am primit două diplome identice. Și l-am întrebat pe domnul George (n.red. George Carcadia), care și care e? Că erau amândouă Oltean Petru, nu scria nici ce loc sunt eu la Club și la Direcția de Tineret și Sport. Ba mai mult, sala asta de sport este foarte faină, este extraordinar de faină, dar era prea mare pentru ce aveam noi de făcut. Am hotărât cu colegii de aici să facem Gala Sportivă a CSM-ului și aniversarea a 45 de ani de activitate”, a declarat vineri, 7 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă, directorul CSM Sfântu Gheorghe, Petru Oltean.

Referitor la aniversarea Clubului, Petru Oltean a adăugat că în toți acești ani CSM a fost și va rămâne în continuare în slujba sportului de performanță.

„Mă bucur că sunt în fruntea clubului. E zic că sunt destul de mulți ani. Eu am zis în slujba sportului de performanță, ăsta este și rolul nostru, cred că, să atragem sportivi de performanță. Acesta este rolul CSM-ului, asta ar trebui să fie în țară, să adune vârfurile. Un antrenor trebuie să caute vârfurile”, a mai adăugat directorul.

Anul trecut, în cadrul Galei Sportului Covăsnean au fost premiați cei mai buni 10 sportivi ai județului Covasna, iar pe locul I s-a situat Incze Kriszta de la lupte libere, legitimată la CSM Sfântu Gheorghe.

Daniela Luca

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.