SPORT 2 noiembrie 2017

Cazul Sepsi OSK – Astra Giurgiu rejudecat ieri

de Covasna Media | 1102 vizualizări

Liga Profesionistă de Fotbal a amânat termenul de judecată inițial anunțat pentru cazul partidei Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Astra Giurgiu, încheiată cu scorul de 0-0. Giurgiuvenii au introdus, la finele meciului, o contestație deoarece nocturna Stadionului Tineretului din Brașov a căzut de două ori, însă partida a continuat, conform deciziei brigăzii de arbitri delegată la partida respectivă.

Inițial, cazul a avut ca termen de finalizare data de 25 octombrie 2017, după care, în urma ședinței Comisiei de Disciplină planificată atunci, s-a consemnat o nouă amânare, pentru data de 1 noiembrie 2017.  

În acest interval, Astra Giurgiu a avut răgaz să administreze probe în favoare, pentru solicitarea câștigării la masa verde a meciului, cu scorul de 3-0. De asemenea, membrii Comisiei de disciplină și-au luat rezervă de timp pentru a discuta excepțiile.

Reamintim că, punctul nostru de vedere a fost că arbitri nu au greșit, deoarece căderea nocturnei în prima repriză, când jocul se disputa pe lumină naturală, nu intra sub incidența regulamentelor. Aprinderea reflectoarelor, chiar și când lumina solară este suficientă, se execută la comanda televiziunilor, pentru ca acesta să nu modifice parametri tehnici ai transmisiunilor, însă nu ar trebui să aibă legătură cu desfășurarea jocului.

Până la ora închiderii ediției tipărite, Liga Profesionistă de Fotbal nu publicase vreun verdict referitor la ședința din 1 noiembrie 2017.

Vom reveni cu amănunte!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.