SPORT 3 octombrie 2019

Cantonamente pentru sportivii de la CSM Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 1421 vizualizări

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe, cu sprijinul financiar alocat de Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe prin programul sportiv „Promovarea sportului de performanță” pentru sezonul competițional 2019-2020, a efectuat cantonamentele de pregătire centralizată a sportivilor de performanță și înaltă performanță la patru din cele șase secții sportive în luna septembrie, acțiune de pregătire sportivă extrem de importantă în sportul de performanță cu influență majoră asupra rezultatelor ulterioare.

Secția de Lupte libere a avut cantonamentul de pregătire sportiv în perioada 02-08.09.2019 în stațiunea Covasna cu 10 sportivi și un antrenor.

Secția de Handbal a avut cantonamentul de pregătire sportivă în perioada 21-28.09.2019 în stațiunea Covasna cu 13 sportivi și 2 antrenori.

Secția de Arte Marțiale a avut cantonamentul de pregătire centralizată în stațiunea Costinești -Constanța în perioada 16-23.09.2019 cu 16 sportivi și un antrenor.

Secția de Judo a avut cantonamentul de pregătire în perioada 23 -30.09.2019 în stațiunea Costinești – Constanța.

Celelalte două secții sportive ale CSM Sfântu Gheorghe urmând să aibă cantonamentele de pregătire în luna Octombrie.

Pregătirea sportivilor s-a efectuat după un plan de pregătire elaborat în funcție de nivelul de pregătire tehnico-tactică, nivelul de pregătire fizică, pregătire psihologică, necesare în competițiile ulterioare.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.