SPORT 22 februarie 2018

Cantonament în Turcia pentru Team Novak

de Covasna Media | 1283 vizualizări

Membrii echipei Novák Cycling Academy și Team Novák au participat la un cantonament de două săptămâni între 3 și 17 februarie în Turcia. Scopul acestui cantonament a fost pregătirea în cele mai bune condiții pentru anul competițional 2018. Echipa TNV a participat și la un concurs internațional, Grand Prix Alanya de categoria 1.2.

Înaintea de începutul anului competițional 2018, micii cicliști de la Novak Cycling Academy împreună cu echipa mare Team Novák s-au dus la cantonamentul din Alanya între 3 și 17 februarie. Participanții pe categorii au fost: Junior – András-Pótsa Péter, Török Szilárd; Cadet – Bodor Csongor, Kovács Tamás, Szász Ferenc Dávid; Categoria A – Iacob-Csíszér Dávid, Novák Edvárd, Szekeres Árpád Áron, Lukács Zsombor, Nyulas-Petres Norbert; Categoria B – Novák Edmond, Novák Ingrid; U23 – Balázsi Lóránt; Elite – Novák Károly Eduárd, Sebestyén Szabolcs, Andrii Brataschuk, Oleksandr Prevar.

Obiectivul celor două săptămâni petrecute la Alanya a fost o pregătire fundamentală pentru sezonul de ciclism care începe în luna martie. Antrenamentele au mers foarte bine, micii sportivi din categoria A și B au mers 750 km, iar Juniorii, Cadeții, sportivii U23 și Elite au parcurs mai mult de 1.000 km. Programul zilnic a început cu gimnastică de dimineață la ora 7:00, apoi 7:45 micul dejun, 10:00 antrenament 1, 13:30 prânzul, 14:30-16:30 relaxare și învățare, 17:00 antrenament 2, 19:00 cina și 21:30 culcare.

Copiii au acumulat multe informații utile despre viața sportivă în privința antrenamentelor, muncii, alimentării și relaxării. S-au îmbogățit și cu multe experiențe noi - au fost copii care au călătorit cu avionul sau au văzut marea pentru prima dată.

Membrii echipei Team Novák au rămas la Alanya încă două zile pentru primul concurs din calendarul echipei. Pe18 februarie cicliștii TNV au participat la concursul de categoria UCI 1.2 Grand Prix Alanya împreună cu 160 cicliști din 16 ţări. Talentatul tânăr Balázsi Lóránt (U23) a terminat cursa de 175 km (Alanya-Gazipas-Alanya) alături de cei doi ucraineni nou veniți, Andrii Brataschuk și Oleksandr Prevar.

Membrii celor două echipe, Team Novák și Novák Cycling Academy sunt foarte motivați și mulțumiți cu această perioadă de pregătire.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.