SPORT 9 martie 2018

Campionatul Judeţean de Baschet Amator: Înfrângere pentru echipa MNCR în startul returului

de Covasna Media | 1470 vizualizări

Miercuri 7 martie 2018, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, s-a disputat primul meci al etapei a X-a din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator Covasna.

De la ora 19.00, s-a disputat meciul dintre echipele Athlos ISK (Locul 10) şi echipa Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (Locul 4).

Componenţa echipelor a fost următoarea:

MNCR: Chiricescu, Moldovan, Neagoe, Socaciu, Vlad, Buzea.

Athlos: Szilágyi Z., Mihok, Dali, Barabás Ö., Barabás G., Lozsádi, Szilágyi N., Nagy, Toro, Kelemen, Todor, Kovács.

Start bun pentru echipa Athlos care a condus jocul la finalul primului sfert cu un avantaj minim de 18-17. Sfertul al doilea s-a derulat în aceeaşi notă de dominare a echipei Athlos care şi-a mărit avantajul pe tabela de marcaj cu scorul de 29-23.

În sfertul al treilea, formaţia Athlos a intrat bine în joc, s-a apărat organizat şi a controlat bine faza de atac reuşind să-și adjudece și acest sfert. Cu o singură schimbare de jucător pe banca de rezerve, ultimul sfert al jocului se anunţa unul dificil pentru MNCR în încercarea de a întoarce situaţia pe tabela de marcaj. Echipa Athlos a înscris 17 puncte, în timp ce echipa MNCR a marcat numai 11 puncte. Astfel, la finalul timpului regulamentar de joc, rezultatul partidei a fost 56-43 în favoarea Athlos ISK.

Cu aceast rezultat, echipa Athlos înregistrează primul succes în această ediție a Campionatului Județean de Baschet Amator Covasna. Prin jocul excelent prestat de jucătorii din teren și coordonarea foarte bună a antrenorului Bernád Levente, echipa Athlos a obținut o victorie binemeritată.

Felicitări jucătorilor și antrenorului acesti echipe!

Partidele din cadrul Etapei a X-a, se vor disputa în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, vineri 9 martie 2018, după următorul program:

 

Etapa a X-a

9.03.2018

vineri

17.45

Brasovia Brasov - Bad Boys

 

 

18.55

Rozsdás Csont - Da Bomb

 

 

20.05

Háromszék – Drink Team

 

 

21.15

No Stress - Bálványos

 

(Echipa de baschet a MNCR)

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.