SPORT 2 octombrie 2017

Baschetbalistele de la Sepsi SIC Sf. Gheorghe în vizită la licee covăsnene

de Covasna Media | 688 vizualizări

Înainte de startul oficial în competițiile interne și internaționale, sezonul 2017-2018, echipa feminină de baschet Sepsi SIC Sf. Gheorghe a avut o agendă plină de acțiuni sociale.

Fetele, în calitate de modele sportive și sociale, au efectuat două vizite consecutive în instituții școlare din Sf. Gheorghe, pe parcursul săptămânii trecute. Mai întâi ele au fost prezente la Colegiul Național Székely Mikó, după care s-au deplasat și la Liceul Teoretic Mikes Kelemen.

În ambele cazuri, jucătoarele și staff-ultehnic au fost prezentate elevilor, după care au participat la o sesiune de dialog în cadrul căreia au răspuns cu amabilitate întrebărilor lansate chiar și de către dascăli. Au fost organizate și meciuri demonstrative, în care echipele au fost mixte, alcătuite din jucătoare profesioniste și elevi. Vizitele la cele două școli s-au încheiat cu sesiuni de autografe și fotografii.

Atât jucătoarele cât și copiii, mai ales, s-au simțit excelent în decursul acestor acțiuni.

Sepsi SIC Sf. Gheorghe nu a uitat să lanseze invitații generale, pentru toată lumea, la Arena Sepsi, pentru meciurile acestui sezon care se anunță a fi foarte dificil.

Cristian Frisk

Foto: Facebook/Sepsi SIC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.