SPORT 7 martie 2018

Avântul Valea Mărului s-a retras din campionat

de Covasna Media | 883 vizualizări

Echipa de fotbal KSE Tg. Secuiesc va avea o adversară mai puțin în returul din Seria I a Ligii a III-a. Echipa gălățeană Avântul Valea Mărului, penultima clasată cu numai 14 puncte, a înștiințat Federația Română de Fotbal cu privire la imposibilitatea de a continua activitatea sportivă, din motive de ordin financiar.

Deoarece vălmărenii au încheiat turul, rezultatele înregistrate de ei în prima parte a campionatului rămân valabile. KSE Tg. Secuiesc este favorizată  de această prevedere regulamentară, deoarece s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasare, la Valea Mărului.

În retur, echipa Avântul Valea Mărului va pierde toate meciurile prin neprezentare, la masa verde, cu scorul de 3-0. Avântul Valea Mărului va retrograda la finele stagiunii în curs, având drept de reînscriere doar în Liga a V-a.

KSE Tg. Secuiesc va porni în retur la finele acestei săptămâni, pe 10 martie, ora 15.00, când va primi pe teren propriu replica celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Meciul din prima etapă, de la Roman, a fost amânat pentru data de 28 martie.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.