SPORT 22 iunie 2011

Argint pentru CSM la Naţionalele de Judo

de Covasna Media | 615 vizualizări
După peste 20 ani fără rezultate în Finalele Campionatelor Naţionale de Judo, judeţul Covasna urcă pe podiumul de premiere cu judoca Bianca Prodan, legitimată la CSM Sf. Gheorghe, obţinând Locul II (medalie de argint) la sub 11 ani – Cat +48 kg. La sfârşitul săptămânii trecute s-a desfăşurat la Techirghiol Finala Campionatelor Naţionale de Judo U11 ani, competiţie la care au participat cei mai buni sportivi din ţară

După peste 20 ani fără rezultate în Finalele Campionatelor Naţionale de Judo, judeţul Covasna urcă pe podiumul de premiere cu judoca Bianca Prodan, legitimată la CSM Sf. Gheorghe, obţinând  Locul II (medalie de argint) la sub 11 ani – Cat +48 kg.

La sfârşitul săptămânii trecute s-a desfăşurat la Techirghiol Finala Campionatelor Naţionale de Judo U11 ani, competiţie la care au participat cei mai buni sportivi din ţară, peste 350, clasaţi pe primele 3 locuri la etapele de regiune.

Clubul Sportiv Municipal Sf. Gheorghe a participat cu un singur sportiv, judoca Bianca Prodan, însoţită de antrenorul Petru Oltean, obţinând medalia de argint la categoria +48 Kg.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Buna asta, 23 iunie 2011
Nuuuuu. Ala e ala cu care a luptat. Rosu e de la sange
Gogoasa, 23 iunie 2011
Si ala in rosu e fratesu ???? ca au aceiasi inaltime ..sau sunt PITICANII ????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.