SPORT 19 martie 2018

Ar putea vremea să împiedice meciul cu FC Voluntari?

de Covasna Media | 771 vizualizări

După ce am văzut la Botoșani, primul impuls a fost să consultăm buletinele meteorologice, să vedem dacă nu cumva mult așteptatul debut pe teren propriu al celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în Liga I la fotbal, ar putea fi împiedicat de starea vremii.

Dacă duminică a fost lapoviță, iar noaptea temperaturile au fost negative, se pare că astăzi vremea va fi ceva mai prietenoasă. Cerul se va menține noros, iar temperaturile vor varia între -3 și +6 grade Celsius. Probabilitatea de precipitații scade foarte mult în comparație cu ziua de ieri, meteorologii pronosticând căderi de ploaie sau zăpadă cu coeficientul de 39%, în comparație cu 92% cât a fost același indice aferent zilei de 18 martie 2018. Vântul, de asemenea, pare a fi mai blând pe parcursul zilei de luni. El va bate cu o viteză de 14 kilometri la oră, mult mai mică în comparație cu cei 25 de kilometri la oră cu cât a suflat ieri.

Astfel, dacă zăpadă sau îngheț nu va fi, oricât de frig s-ar resimți, fotbal se poate juca. Ar mai exista și pericolul de gheață, deoarece gazonul de pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe nu este, deocamdată, dotat cu instalație subterană de încălzire. Aceasta urmează să fie montată undeva în vară.

Să rămânem optimiști și să sperăm că prognozele înaintate de către meteorologi vor fi exacte, iar Sepsi OSK va juca împotriva celor de la FC Voluntari, în această seară, de la ora 20.45.

Mult succes, iar pentru spectatori avem un singur sfat: îmbrăcați-vă bine!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.