SPORT 27 septembrie 2021

Antrenamentul deschis de Judo și Arte Marțiale din cadrul Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe 2021 s-a desfășurat sub semnul prieteniei

de Covasna Media | 1978 vizualizări

La această ediție a Zilelor Sportive, a 14-a, au fost invitate toate cluburile de judo  si ju-jitsu din zona Sfântu Gheorghe și Brașov cu condiția de a respecta toate regulile de igienă și protecție  impuse de pandemia covid-19.

Antrenamentul deschis de judo și arte marțiale la care au fost prezenți în jur de 80 sportivi a fost destinat copiilor și începătorilor. Antrenamentul a început cu prezentarea sistemelor de luptă competițională la aceste ramuri sportive, prezentate de sportivi cu rezultate internaționale deosebite.

Încălzirea sportivilor și partea tehnică a fost condusă de sportivul Lascu Vlad, multiplul campion internațional, campion european și campion mondial de ju-jitsu în 2019, sportiv cu o vastă experiență în competițiile de mare valoare internațională. Ulterior au fost prezentate regulamentele de competiție la cele două ramuri sportive: la judo clasic, multipla campioană Oltean Veronica-Elena, la judo ne-waza multiplul campion Boieriu Radu-Nicolae, la ju-jitsu campionul mondial Vlad Lascu și multiplul campion internațional şi balcanic Vlad Codreanu, iar la jiu-jitsu brazilian instructorul de BJJ Rotaru Daniel. După prezentarea formelor competiționale toți sportivii prezenți au făcut meciuri de departajare sportivă sub formă de competiție pe categorii de ani și greutate la toate cele patru forme competiționale prezentate, ulterior aceștia fiind premiați cu diplome şi medalii în funcție de rezultatele obținute.

Cluburile prezente au fost premiate în funcție de rezultatele obținute: la ju-jitsu Locul I Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, Locul II Bittan Academy Braşov și Locul III Clubul Sportiv SAMURAI OPS Sfântu Gheorghe; la Judo Locul I Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, Locul II Clubul Sportiv SAMURAI OPS Sfântu Gheorghe și Locul III Bittan Academy Braşov.

Competiția a decurs normal conform programului în data de 25.09.2021 în Sala de Sport din Str. Varodi Josef – Sfântu Gheorghe.

Mulțumim Organizatorilor „Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe 2021”, în mod special d-lui Nemes Aron pentru sprijinul acordat în vederea organizării și desfășurării acestei de a 14-a ediții, în condiții de pandemie.

Anunțăm pe această cale că facem înscrieri la secțiile de performanță judo și arte marțiale GRATUIT informații suplimentare la telefoanele numărul 0744378469 și numărul 0760297621

Antrenor prof. Petru Oltean Shihan

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.