SPORT 5 martie 2018

Amânare cu noroc pentru Sepsi OSK Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 4417 vizualizări

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a beneficiat de un week-end liber, din cauza condițiilor meteorologice neprielnice. După cum se știe, Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea primelor etape din play-off și play-out. Astfel, campionatul va continua începând de la finele acestei săptămâni.

Pauza fortuită este o gură de oxigen și pentru echipa managerială de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe. În această perioadă se întreprind eforturi majore pentru punerea la punct a tuturor detaliilor obligatorii pentru ca Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe să poată găzdui meciuri de Liga I.

Programarea este una norocoasă, așa că în prima etapă covăsnenii vor juca la Chiajna, după care, pe teren propriu, cu FC Voluntari, meciul se pare că se va disputa tot pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

Dosarul de avizare solicitat de către Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a fost reîntocmit, deficiențele constatate la precedentele tentative fiind rezolvate. Astfel, dacă acest ultim hop va fi depășit, sunt mari șanse ca al doilea meci din play-out pe teren propriu, să aibă loc chiar la Sf. Gheorghe.

Fără a înainta un termen precis, deoarece este imposibil de controlat circuitul unui dosar înaintat către o instituție publică, ne exprimăm totuși speranța că undeva în luna aprilie, în jurul Paștelui Ortodox, vom avea meci de Liga I pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, cu tribune pline.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.